ظرف مربا و عسل خوری یکی از ظروف مهم آشپزخانه هست. میوهها وابسته به فصول هستند و بسیاری از میوهها را در فصول دیگر نمیتوان یافت. گرچه امروز با وجود انواع یخچال و فریزر و سردخانههای مجهزِ میوه و همچنین امکان ارتباط با مناطق مختف روی کرهی زمین و انتقال میوه از آنها، میوههای مختلف در فصول مختلف یافت میشوند ولی همچنان یکی از راههای نگهداری از میوهها برای مصرف در فصول دیگر، تهیهی مربا و مارمالاد است.
ظرف مربا و عسل
مربا در لغت به معنی پرورده است و از جوشاندن تکههای میوه با آب و شکر حاصل میشود. مربا از تکههای میوه یا حتی میوههای درسته و مارمالاد از میوههای لهشده تهیه میشوند. معمولا در صبحانه به تناوب از مربا و عسل استفاده میشود. عسل مادهای است که زنبور عسل آن را میسازد و دارای خواص زیادی است.
متخصصین سلامت و تغذیه و پزشکان امروز، بر مفید بودن عسل و فوائد آن برای سلامتی بدن تاکید زیادی دارند. عسل انواع مختلفی دارد و برحسب این که زنبور از چه گل و گیاهی تغذیه میکند، رنگِ آن متفاوت است. بنابراین منطقهای که زنبور در آنجا قرار دارد تاثیر زیادی در رنگ و خواص عسل دارد.
ظروف مربا و عسل به طور کلی به دو نوع تقسیم میشوند. نوع اول ظروفی هستند که عسل و مربا در آن نگهداری میشود. این ظروف معمولا شیشهای بوده و از آنها به عنوانِ شیشهی مربا و عسل ذکر میشود. ظروف نوع دوم ظروفی هستند که برای سرو مربا و عسل در صبحانه از آنها استفاده میشود. در مورد ظروف مختلف، بعضی از آنها برای نگهداری عسل، مناسب نیستند.
ظروف فلزی برای نگهداری عسل مناسب نیستند، زیرا مواد قندی عسل ممکن است با فلز ترکیب شوند و باعث آلودگی عسل گردند. نه قاشق فلزی باید به عسل زده شود و نه این که از ظروف فلزی برای نگهداریِ عسل استفاده شود. بهترین ظرف برای نگهداری عسل، ظرفِ شیشهای است.
ظروف پلاستیکی و چینی هم میتوانند برای نگهداری عسل مناسب باشند. ظروف پلاستیکی شفاف معمولا به عنوان ظروف بزرگ برای نگهداری عسل و مربا و ظروف چینی با اندازهی کوچکتر برای سرو عسل و مربا در صبحانه و یا نگهداریِ آنها در یخچال به کار میروند. داشتن ظرف مخصوص عسل و مربا در خانه هم باعث میشود کار ما راحتتر شود و به راحتی بتوانیم از عسل و مربا در ظرف مخصوص خود استفاده کنیم و به علاوه زیبایی این ظرفها میتواند زیبایی و جلوهی خاصی به آَشپزخانهی ما بدهد.
این ظروف ممکن است شیشهای، چینی یا پلاستیکی یا حتی چوبی و سرامیکی باشند. ظروف مربا و عسل میتوانند در داشته باشند. این ظروف ممکن است همراه با قاشق مخصوص خود عرضه شوند. در بعضی از ظروف قاشق مخصوص عسل با قاشقهای معمولی تفاوت داشته و به شکل دستهای با سرِ مارپیچ است.
برخی از این ظروف همچنین دهانهای برای ریختن مربا یا عسل هم دارند که به سِروِ آنها کمک میکند. ممکن است ظروف مربا و عسل به صورت ست صبحانهخوری همراه با سایر ظروف مورد نیاز برای صبحانه یا همراه با سایر بشقابها و ظروف ارائه شوند و این کار باعث میشود تا این ظروف با باقی ظروفِ شما هماهنگ بوده و یک مجموعهی زیبا را تشکیل دهند.
ما در این مقاله سعی کردیم نکات لازم و ضروری را بیان کنیم. پس امیدواریم که بعد از مطالعهی این مقاله، بهترین خرید آنلاین یا حضوری را داشته باشید. با بیان نظرات خود ما را در بهبود کیفیت مقالات پپت مارکت یاری کنید. در ادامه پیشنهاداتی از بهترین مارک ها و برندها برای شما داریم. این محصولات امتحان خود را پس داده اند با خیال راحت خرید کنید.