سرویس قاشق چنگال را نمیتوان از آشپزخانه جدا کرد. بدون این وسائل عملا باید با دست غذا بخوریم. بد نیست بدانید همین وسائل انواع مختلفی با کاربردهای مختلف دارند که شاید ما خیلی از آنها را نمیشناسیم.
سرویس قاشق چنگال کارد
خودِ قاشق به انواع مختلفی تقسیم میشود. متداولترین نوع آن همان قاشق غذاخوری است. نوع دیگر آن قاشق غذاخوری رسمی است که از قاشق غذاخوری معمولی بزرگتر و براقتر بوده و در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد. قاشقهای صبحانهخوری دستهی دیگری از قاشقها هستند که شامل قاشق چایخوری، قاشق قهوه خوری و قاشق لاته میشوند.
قاشق چای خوری قاشق کوچکی است که در آشپزی و شیرینیپزی و پخت کیک بسیار مهم است و اغلب میزان ادویه را در غذا با آن میسنجند. از این قاشق برای ریختن چای در قوری هم استفاده میشود. قاشق قهوهخوری از قاشق چای خوری کمی کوچک تر و کوتاه تر است. قاشق لاته برای هم زدن لاته کاربرد دارد.
سرِ این قاشق از قاشق قهوهخوری کوچک تر اما دستهی آن بسیار بلند است. نوع دیگری از قاشق موسوم به قاشق شربتخوری ممکن است در بعضی سرویس های قاشق، کارد و چنگال باشد که دستهی آن از قاشق لاته هم بلندتر است و برای هم زدن شربت در لیوانهای بلند به کار میرود. بخش دیگری از قاشقها در خوردنِ کیک و دسر و سالاد کاربرد دارند.
قاشق دسرخوری کمی از قاشق چایخوری بزرگتر بوده و سر آن پهنتر و گودتر است. این قاشق برای خوردنِ دسرهای نرم و روان به کار میرود. سرور کیک قاشق بزرگی است که سر آن بیشتر شبیه به کارد است و برای سرو و تقسیم کیک کاربرد دارد. قاشق سالاد، لبهای گرد و گود دارد که بتواند اجزاء سالاد را در خود نگه دارد.
سرور سالاد معمولا از دو چنگال گرد متصل به هم تشکیل شده که میتوانند مقادر زیادی سالاد را در خود نگه دارند. قاشق مربا خوری کوچک است اما دستهای بلند داشته و در نزدیکی لبهاش دارای یک برآمدگی است که بتواند به شیشهی مربا آویزان شود. قاشق هندوانه خوری شبیه قاشق چای خوری است با سر گود. قاشق مخصوص مرکبات هم تقریبا همین اندازه است اما سری تیز و دندانهدار دارد.
چنگالها هم انواع مختلفی دارند. چنگال غذاخوری یا چنگال معمولی متداولترین نوع چنگال است. چنگال رسمی یا اروپایی از چنگال غذاخوری بزرگ تر بوده و برای صرف غذا در میهمانیها و مجالس رسمی از آن استفاده میکنند. چنگال کیکخوری چنگالی است که از آن برای خوردن کیک و دسر و شیرینی استفاده میشود.
چنگال دسرخوری هم داریم که برای خوردن دسرهای نرم به کار میرود. چنگالهای دیگری مانند چنگال پنیر، چنگال سالاد، چنگال ماهی، چنگال صدف و غذاهای دریایی و چنگال سالاد و چنگال میوه هم ممکن است در سرویس قاشق و چنگال باشند. کاردها هم انواع مختلفی مثل کارد غذاخوری، کارد استیک، کارد کره خوری، کارد غذاخوری رسمی، کارد دسر، کارد سالاد، کارد ماهی و غذاهای دریایی و کارد پنیر دارند.
بهترین جنس برای سرویس قاشق و چنگال استیل است. نکات مهمی که باید برای خرید این سرویس ها به آنها دقت کنید. ضد خش بودن و نیز سیاه نشدن است. همچنین قاشق و چنگال نباید خیلی نرم باشند که این امر در طول زمان باعث کج و بدشکل آنها میشود.
ما در این مقاله سعی کردیم نکات لازم و ضروری را بیان کنیم. پس امیدواریم که بعد از مطالعهی این مقاله، بهترین خرید آنلاین یا حضوری را داشته باشید. با بیان نظرات خود ما را در بهبود کیفیت مقالات پپت مارکت یاری کنید. در ادامه پیشنهاداتی از بهترین مارک ها و برندها برای شما داریم. این محصولات امتحان خود را پس داده اند با خیال راحت خرید کنید.