سیب زمینی نخستین بار توسط سِر جان مَلکَم در دوران فتحعلیشاه قاجار به ایران آورده شد. در اوائل به آن آلوی مَلکَم گفته میشد. در ایران اولین بار سیب زمینی در روستای پشند البرز کاشته شد به همین دلیل سیب زمینی پشندی معروف است. امروزه برای نگه داری سیب زمینی وپیاز در آپارتمان ها به سبد سیب زمینی و پیاز نیاز است.
این گیاه خوشمزه به صورت های مختلف قابل مصرف است. هم میتوان آن را به صورت آبپز مصرف کرد، هم تنوری، هم سرخ شده و هم در پخت غذاهای گوناگون از خورش قیمه گرفته تا سالاد اولوویه و کوکو و کتلت از آن استفاده میشود. این ماده به دلیل نشاستهی بالا میتواند حتی جایگزینی برای برنج و نان باشد یا در کنار آنها مصرف شود.
سبد سیب زمینی و پیاز
پیاز هم از سالیان قبل مهمان سفرهی ایرانیها بوده و از خواص غذایی و دارویی آن در کتاب های مختلف طب سنتی گفته شده است. پیاز به صورت خام و پخته، در سالاد و غذا یا همراهِ آنها مصرف میشود. برای آن که هر روز خرید نروید باید حداقل مایحتاج چند روز خود را در خانه داشته باشید. سیب زمینی وپیاز تقریبا در اکثر غذاها مصرف دارند بنابراین همواره باید مقداری سیب زمینی و پیاز در خانه داشته باشید.
قدیم که خانهها حیاطدار و بزرگ بود، مردم سیب زمینی و پیاز را در انباری خانه نگهداری میکردند. حالا که اکثر مردم آپارتماننشین شدهاند، معمولا امکان چنین کاری را ندارند و مجبورند سیب زمینی و پیاز را در آشپزخانه نگهدارند. برای این کار از سبد سیب زمینی وپیاز استفاده میکنند. خوب است بدانید که محیط نگهداری سیب زمینی و پیاز بسیار مهم است.
محیط مرطوب و گرم باعث خراب شدن و یا جوانه زدن سیب زمینیها و پیازها میشود. بهتر است که سیبزمینی و پیاز در جای خشک و خنک نگهداری شوند. نگهداری در یخچال گزینهی مناسبی است اما بعید است یخچال آنقدر فضای خالی برای نگهداری سیب زمینی و پیاز داشته باشد. بنابراین برای نگهداری از آنها از سبد سیب زمینی وپیاز استفاده میکنیم.
سبد سیب زمینی وپیاز میتواند از هم مجزا باشد. یعنی یک سبد برای نگهداری سیب زمینی و سبدی هم برای نگهداری پیاز به صورت جدا از هم هست. این روش نگهداری از سیب زمینی و پیاز بسیار جاگیر است و حجم زیادی از آشپزخانهی شما را اشغال میکند. برای این کار بهتر است از سبد سیب زمینی وپیاز اسفاده کنید. این وسیله، برای نگهداری از سیبزمینی و پیاز عالی است و با سیدهای معمولی فرق دارد.
این سبدها در شکلها و فرمها و طرحها و رنگهای مختلف عرضه شده و بعضی از آنها چند طبقه هستند. بعضی به صورت سبدهای چسبیده به هم ساخته میشوند این سبدها از مواد مختلفی ساخته میشوند. بیشترسبدهایی که در دسترس هستند از استیل ضد زنگ ساخته شدهاند. خیلی از آنها کفشان از مادهی دیگری ساخته شده مثلا کف پلاستیکی یا چوبی دارند.
بعضی سبدها کلا از جنس چوب ساخته شده اند. در این سبدها ممکن است جنس خود سبد از برزنت یا کتان باشد. مثلا یک کمد چوبی سه طبقه را در نظر بگیرید که روی هر طبقه سبدی برزنتی قرار دارد. سبدها از جنس پلاستیک و حصیر هم ساخته میشوند. سبدهای حصیری بسیار سبک بوده و جابجا کردنشان راحت است ولی مقاومت سبدهای دیگر را ندارند.
دقت کنید که بعضی از سبدها ممکن است سه یا چهار طبقه باشند و میتوانید از آنها برای نگهداری سیر یا پیازچه یا هر چیز دیگری علاوه بر سیبزمینی و پیاز استفاده کنید. حتی میتوانید به سیبزمینی و پیاز، هرکدام دو طبقه را اختصاص دهید.
ما در این مقاله سعی کردیم نکات لازم و ضروری را بیان کنیم. پس امیدواریم که بعد از مطالعهی این مقاله، بهترین خرید آنلاین یا حضوری را داشته باشید. با بیان نظرات خود ما را در بهبود کیفیت مقالات پپت مارکت یاری کنید. در ادامه پیشنهاداتی از بهترین مارک ها و برندها برای شما داریم. این محصولات امتحان خود را پس داده اند با خیال راحت خرید کنید.